Неділя, 2024-05-19, 5:31 AM
ОСББ "ЗГОДА-96"
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Добре
2. Жахливо
3. Відмінно
4. Непогано
5. Погано
Всього відповідей: 7
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 16 » Відновлено реєстрацію Голови правління, обраного загальними зборами 6 квітня
5:31 PM
Відновлено реєстрацію Голови правління, обраного загальними зборами 6 квітня


Сьогодні, 16.05.2013 р., відновлено реєстрацію Голови правління ОСББ «Згода-96» Ткачука Василя Кириловича, що був обраний до складу правління загальними зборами членів об’єднання 6 квітня 2013 року.

 

Так склалося, що через непоінформованість власників квартир про правові особливості створення нашого ОСББ "Згода-96", про правила прийняття в члени ОСББ, права та обов'язки членів ОСББ, в нашому будинку постійно виникали суперечки щодо легітимності зборів, правлінь і їхніх дій.

 

Основним фактором, через який загальні збори визнавалися недійсними, а прийняті на них рішення (в тому числі і обрання правління) неправочинними, був такий:

-              на зборах були присутні менше 50% членів ОСББ.

 

Як виявилось, значна частина власників квартир не входила до складу ОСББ*, але приймала участь у зборах (мала право бути присутньою згідно Статуту) та в процесі прийняття рішень шляхом голосування (не мала права згідно Статуту).

 

*Склад ОСББ вперше документально було зафіксовано під час створення ОСББ 19 листопада 1996 року під час введення будинку в експлуатацію. Декілька під’їздів було здано в експлуатацію пізніше за інші. Тому під час створення ОСББ власники квартир з цих під’їздів фактично не могли бути присутніми на зборах і отримати членство в ОСББ на той момент.

 Це не є проблемою, оскільки членство в ОСББ може набуватися не лише під час заснування самого ОСББ, а й згодом – на підставі заяви власника приміщення.

Процедура прийняття нових членів до складу об’єднання чи виключення зі складу існуючих членів об’єднання визначається загальними зборами.

 

Загальні збори є найвищим органом управління об’єднанням.

Рішення, прийняті загальними зборами, є обов’язковими до виконання всіма членами об’єднання.

 

Такі загальні збори відбулися 6 квітня 2013 року.

За отриманою нами інформацією, до цього моменту за всі 16,5 років реєстр членів ОСББ не поновлювався.

Важливо зазначити, що членство в ОСББ втрачається

-              автоматично в разі зміни власника приміщення, чи у випадку смерті власника;

-    за рішенням загальних зборів про виключення зі складу об’єднання власника приміщення, в разі систематичного невиконання ним положень Статуту та рішень статутних органів (Загальних зборів, Правління, Ревізійної комісії);

-              добровільно через подання власником відповідної заяви статутним органам.

 

Завдяки якісній підготовці зборів ініціативною групою, перевірці ними реєстру членів ОСББ на актуальність інформації, повідомлення членів ОСББ про проведення загальних зборів вчасно та під підпис, була забезпечена явка на збори 52,3% (60 осіб) дійсних членів ОСББ, зареєстрованих в 1996 році.

 

Одноголосно було прийнято в члени об’єднання співвласників, що подали відповідні заяви загальним зборам. Таким чином, станом на сьогодні зареєстровано 237 членів об’єднання (138 з яких були присутніми на зборах 06.04.13 та склали 58,23%).

 

На жаль, заяви, що були подані в правління на ім’я Копійки А.С. не були передані ним на затвердження загальними зборами.

 

Тому ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ на даний факт і пропонуємо перевірити своє членство в ОСББ та в разі необхідності подати повторну заяву до наступних загальних зборів.

Списки дійсних членів ОСББ скоро будуть доступні для зареєстрованих користувачів-власників приміщень в нашому будинку. Реєструйтесь на сайті OSBBZGODA96.UCOZ.UA та отримуйте доступ до інформації та документів, що стосуються нашого будинку.

 

Сподіваємося, що правління, обране в 2011 році, на чолі з Кутовим В.П., підтвердить неодноразово задекларовану на словах готовність діяти згідно Статуту та на благо нашого будинку, і сприятиме переводу діяльності ОСББ «Згода-96» в правове русло шляхом цивілізованої передачі справ Правлінню, обраному ЗАГАЛЬНИМИ ЗБОРАМИ ЧЛЕНІВ ОСББ «ЗГОДА-96» 6 квітня 2013 року.


Примітка: 

Перевірити офіційну реєстрацію керівника ОСББ в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб можна ТУТ

Поставте "галочку" навпроти "Згоден з умовами пошуку в ЄДР", 

оберіть "Юридична особа"

в поле пошуку введіть назву організації "Згода-96".

Переглядів: 446 | Додав: Nilla | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz