Середа, 2024-04-24, 7:07 AM
ОСББ "ЗГОДА-96"
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Добре
2. Жахливо
3. Відмінно
4. Непогано
5. Погано
Всього відповідей: 7
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Червень » 1 » Про поточні події ОСББ
3:02 PM
Про поточні події ОСББ
На цьому сайті я намагаюсь розміщувати інформацію, що стосується нашого будинку та діяльності ОСББ, не стаючи однозначно на чийсь бік, хоча на даний момент знаходжусь у складі діючого правління. 

Основним орієнтиром, особисто для мене, є повернення діяльності ОСББ в законне русло. На даний момент робота правління спрямована саме на це, а не на "боротьбу за владу", як дехто вважає. Принаймні, нічого приємного у "володінні такою владою" я поки що не спостерігаю: роботи багато, перепон багато і все це навіть не за "дякую", а за бруд, який окремі "творчі особистості" розвішують у під'їздах і т.п. малоприємні речі.

Звісно, якщо бачити "владу" не в роботі на благо будинку, а лише у доступі до наших спільних коштів, то фантазія у декого може розгулятися не на жарт.

На сьогодні у нас в будинку є не дві протидіючі сторони, а аж цілих три. Причому наше правління все ж таки намагається в умовах, що склалися, вивести будинок і з конфлікту, і з неправової ями через організацію діяльності ОСББ практично з нуля (незважаючи на те, що більшість членів правління в робочий час задіяні на основному місці роботи). 

Хоча без ексцесів все-таки не обходиться.

Окрім того, що "інженер" та "бухгалтер" так і не повернули обіцяні документи (було передано 3 папки паперів, що практично не мають жодного значення, більшість, навіть без печаток та підписів - чорновики), вони ще й захотіли отримати заробітну плату за травень. (Саме через це і погодилися "передати документи"). Дивуватися їм, співчувати чи наказувати (по закону? чи віддати на волю співвласників будинку, що сплачують їм зарплату)?

Жодних документів, що регламентують їх діяльність в ОСББ (заяву про прийом на роботу, табель обліку робочого часу, накази про призначення їх на посади, трудові книжки) правління не має, а вони і не передали. "Завдяки" їх діяльності робота об'єднання була практично заблокована на 2 місяці. На якій підставі їм має бути нарахована зарплата за наші з вами кошти? 

Така безвідповідальність ключових осіб, найманих працівників в ОСББ, є неприпустимою.

Ще однією новиною, для тих, хто цікавиться, є те, що відбулися засідання Адміністративного суду щодо визнання реєстрації Кутового В.П. в квітні недійсною. Суд мав розглянути також документи, які було подано на реєстрацію Кутовим В.П. щодо їх законності.
Сьогодні стало відомо, що Кутовий В.П. подав зустрічний позов до суду. (Рішення суду в зв'язку з цим, звісно, відкладено).

Я розглядаю даний факт як корисний вцілому для всіх співвласників будинку, оскільки є надія, що будь-яке рішення суду дозволить нам все-таки вивести діяльність ОСББ в законне русло і підготувати проведення загальних зборів співвласників на достатньо високому рівні.

Також повідомляю, що легітимність зборів, які були проведені 06.04.2013 р. поки що ніким не оскаржувалась в правовому порядку. (Текст зустрічного позову Кутового В.П. поки що нам не відомий).
Це з приводу спростування інформації, яка розміщується анонімами на дошках оголошень в деяких під'їздах.

Щодо діяльності правління:

На даний момент правлінням підготовлено штатний розклад, трудовий розпорядок працівників ОСББ та посадові інструкції працівників ОСББ, з якими всі працівники будуть ознайомлені під підпис.

Вирішено терміново провести інвентаризацію технічного стану будинку в зв'язку з необхідністю підготовки будинку до зими. 

Ведуться роботи з відновлення первинної документації та бухгалтерського обліку.

Станом на 01.06.13 повністю очищено від будівельного сміття відгороджену для розміщення сміттєвих контейнерів територію.

Заплановано провести ремонт ганків та лавочок.



З повагою, 
Тетяна Олександрівна,
адміністратор сайту




Переглядів: 839 | Додав: Nilla | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
1 Roman  
0
Дяккую. smile чесна і ведверта інформація.

2 Nilla  
0
Roman, дякую. Впевнена, що більшість з нинішнього правління налаштовані саме на чесну і продуктивну роботу. Принаймні, такі мої особисті враження з врахуванням реалій, в яких доводиться діяти. ok

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz