Неділя, 2024-05-19, 9:40 AM
ОСББ "ЗГОДА-96"
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Добре
2. Жахливо
3. Відмінно
4. Непогано
5. Погано
Всього відповідей: 7
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Квітень » 29 » Підготовка до зборів щодо прийняття кошторису на 2013 рік
4:00 PM
Підготовка до зборів щодо прийняття кошторису на 2013 рік
На загальних зборах, що відбулися 06.04.2013 р., було прийнято рішення провести в травні додаткові збори з метою затвердження кошторису на 2013 рік та заслуховування звіту ревізійної комісії щодо діяльності ОСББ за останні 2 роки.

Підготовка до зборів розпочалася. Але, на жаль, не обійшлось без сюрпризів, що унеможливлюють, поки що, ефективне проведення цих зборів.

Оскільки, навіть вибори нового складу правління не зупинили попередників від "війни", що точилася між А.Копійкою та Ю.Григорчуком, тепер ситуація трансформувалась в протистояння правління попередників з новообраним правлінням.

Ми дуже хотіли утриматися від протистояння і, начебто, нарешті отримали можливість діяти в правовому полі з новими людьми... Але, на жаль, через сам факт підготовки квітневих зборів ініціативною групою, яка раніше підтримувала Ю.Григорчука, наші сусіди А.Копійка та В.Кутовий вирішили продовжити війну вже з новообраним правлінням, яке до Ю.Григорчука має таке ж відношення, як і до А.Копійки з В.Кутовим - ми всі є сусідами і співвласниками одного будинку.

Отже на даний момент ми маємо наступну ситуацію:
нове правління, так і не змогло повністю приступити до виконання своїх обов'язків, оскільки (по хронології подій):

- не відбулася передача попереднім правлінням прав та документації щодо господарської, фінансової діяльності ОСББ, а більш того було виявлено зникнення з приміщення правління ОСББ документів щодо ведення такої діяльності за останні 2 роки (ні договорів, ні наказів, ні бухгалтерської документації, ні, навіть, копій документів про права власності), що розцінюється як крадіжка. Даний факт практично блокував роботу ревізійної комісії.

- бухгалтер, що працювала в ОСББ повідомила в телефонній розмові, що звільнилася. Справи вона не передала.
- посада Головного інженера ОСББ звільнилася у зв'язку з... реєстрацією В.Кутового... головою правління ОСББ...

 реєстрація в Єдиному державному реєстрі нового Голови правління Ткачука В.К., обраного в члени правління загальними зборами від 6 квітня та Головою правління - членами правління того ж 6 квітня, відбулася 17 квітня 2013 року, а вже 22 квітня було зареєстровано нового голову правління - Кутового В.П. 
Факт даної фіктивної реєстрації блокував роботу нового правління, оскільки згідно з такою реєстрацією органи державної влади та банки можуть співпрацювати тільки з офіційно зареєстрованим керівником організації. На даний момент офіційним, хоч і фіктивним, керівником є В. Кутовий, що ігнорував рішення загальних зборів і подав на реєстрацію недійсні документи. 
З вищевказаних приводів було подано відповідні заяви до правоохоронних органів та відповідних державних установ.


І тільки паспортист поки що працює за графіком. 

Отож, шановні сусіди - співвласники будинку, члени ОСББ!

Збори обв'язково відбудуться, і ми просимо всіх відповідально віднестись до їх відвідування. 
Запрошуються всі члени ОСББ та співвласники, які хочуть вступити до ОСББ, незалежно від уподобань щодо тих чи інших осіб чи правлінь.
Тільки разом ми можемо навести лад в нашому будинку та зробити так, щоб будь-яке правління працювало прозоро та законно.
Дата та місце проведення зборів уточнюються, про що буде повідомлено додатково.

В разі, якщо Ви є членом ОСББ з 1996-97 року чи за результатами голосування на загальних зборах від 06.04.2013 р. в разі неможливості бути присутнім на зборах, будь ласка, забезпечте Ваш голос через довірену особу (з відповідно оформленою довіреністю).

На жаль, ті заяви на вступ у члени ОСББ, що були подані на ім'я А.Копійки, не були передані на затвердження загальними зборами. А отже згідно Статуту співвласники, що подали такі заяви не є на даний момент членами ОСББ "Згода-96". Щоб виправити цю ситуацію, на наступні збори буде винесено питання про прийняття нових членів ОСББ і необхідно буде подати нові заяви.

Текст Статуту для ознайомлення всіма співвласниками будинку викладено на цьому сайті в доступі для зареєстрованих користувачів.





Переглядів: 812 | Додав: Nilla | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz