Неділя, 2024-05-19, 5:37 AM
ОСББ "ЗГОДА-96"
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Добре
2. Жахливо
3. Відмінно
4. Непогано
5. Погано
Всього відповідей: 7
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Лютий » 4 » Підготовка до загальних зборів
8:00 PM
Підготовка до загальних зборів
Вчора, 3 лютого, відбулося засідання правління ОСББ "Згода-96", на якому було підбито підсумки роботи за 2013 рік. Щодо попередніх результатів перевірки бухгалтерської документації за повний 2013 рік доповіла член ревізійної комісії Титаренко Г.Б. Про свої висновки ревізійна комісія доповість на загальних зборах членів ОСББ, які заплановано на березень 2014 року.

Щодо підготовки до загальних зборів членів ОСББ
Згідно Статуту вони мають проводитися щорічно з метою затвердження кошторису на рік та прийняття рішень щодо питань, які знаходяться лише в компетенції загальних зборів.

Право голосу при прийнятті рішень на зборах мають тільки члени ОСББ. 
Бути присутніми на загальних зборах мають право всі бажаючі співвласники будинку.

Якщо, хтось не є членом ОСББ, але є співвласником будинку і хоче в подальшому приймати участь у прийнятті рішень щодо долі будинку, необхідно подати до правління заяву про вступ до ОСББ та пред'явити документ, що підтверджує право власності. Прийняття нових членів до об'єднання відбувається рішенням загальних зборів.

Однак, необхідно пам'ятати, що загальні збори можуть також виключати зі складу ОСББ тих, хто не виконує положення Статуту та регулярно не відвідує загальні збори (чим ставить під загрозу їх легітимність).

Якщо член ОСББ з якихось причин не може бути присутнім на зборах, він повинен забезпечити свій голос довіреною особою. В такому разі довіреній особі член ОСББ надає довіреність, завірену нотаріально. І з цим документом довірена особа має право приймати участь у прийнятті рішень на загальних зборах.


На загальних зборах можна внести зміни до складу правління. В нашому будинку до складу правління обираються по 2 представники від кожного під'їзду. Обране правління може працювати в даному складі доки його робота вважається ефективною і не прийнято рішення про повне переобрання складу правління.

Однак, кожен член правління має право вийти зі складу правління, з різних особистих причин. Або ж члени ОСББ, що не задоволені роботою представника саме зі свого під'їзду і мають іншу кандидатуру, мають право винести питання на обговорення та голосування на загальних зборах. І хоча рішення приймається всіма, заміна кандидатур від під'їзду може бути запропонована членами ОСББ, що проживають в даному під'їзді. Ця "норма" ніде не прописана, але, на наш погляд, є цілком логічною.

Отже, шановні члени об'єднання, чекайте в своїх поштових скриньках на звіт правління, проект бюджету на 2014 рік, проект штатного розпису на 2014 рік та надавайте письмово свої запитання та запити до правління, відповіді на які будуть озвучені на загальних зборах (дата проведенння загальних зборів уточнюється, орієнтовно - 1 березня).

Запитання можна надавати через форму зворотнього зв'язку на цьому сайті. Запити, що потребують детальної підготовки - письмово безпосередньо до правління.



Переглядів: 544 | Додав: Nilla | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz