Неділя, 2024-05-19, 2:21 AM
ОСББ "ЗГОДА-96"
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Добре
2. Жахливо
3. Відмінно
4. Непогано
5. Погано
Всього відповідей: 7
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 27 » Коли вже почне працювати правління?!
7:42 PM
Коли вже почне працювати правління?!
"Коли вже почне працювати правління?!" 
"Скільки ви вже будете воювати?!"
"Як набридли вже ваші війни! Ніхто не бере трубку в правлінні! Скільки це буде продовжуватись?!"

Такі настрої гуляють серед жителів нашого будинку і роздратованість ситуацією цілком зрозуміла. Нам, новообраному правлінню, це все теж добряче набридло. Замість того, щоб займатись організацією роботи будинку ми змушені відстоювати право цим займатись. Навіть, пішли на компромісне рішення - залишити на посаді інженера будинку Кутового В.П., щоб пригасити ворожнечу між жителями будинку. Адже є такі, кому все одно хто "при владі", а є й чітко визначені "уподобання". Причому, для декого емоції й особисті смаки є важливішими і за законність і за стан будинку.

Однак, така "співпраця" з перших же днів показала, що протистояння-таки продовжилось.
Ще в п'ятницю бухгалтер Богданова С.М. готова була "звільнитися" та "передати справи", а сьогодні на призначений час не з'явилась. На телефонний дзвінок відповіла, що Володимир Петрович (інженер будинку на даний момент) сказав їй "нічого не передавати". 

Тому, розпочата робота з відновлення первинної бухгалтерської документації, що вимагає значних затрат часу, і, скоріш за все, значна її частина буде передана аудиторській компанії, а оплата за відновлення документації буде покладено через суд на бухгалтера Богданову С.М., інженера Кутового В.П. та колишнього голову правління Копійку А.С., оскільки документація зникла з приміщення правління, ще коли головою правління був Андрій Сергійович Копійка.

Незважаючи на всі ці перипетії, сьогодні, нарешті розпочали вивіз будівельного сміття, що скопилося на нашому подвір'ї не менш, ніж за півроку.



Дякувати двірникам, вони розчистили частину цих завалів, незважаючи на непроханого гостя-"помічника", що задирався до них, то заважав, то "допомогав" і "тримав на контролі" (схоже, що то був "занадто свідомий" житель нашого будинку).

Отже, поточні питання вирішуються, телефони інженера та бухгалтера поки є діючими і знаходяться на стендах в кожному під'їзді. 

З приводу невирішення чи неякісного, несвоєчасного вирішення Ваших питань після звернення до інженера чи бухгалтера, повідомте правління ОСББ, скориставшись формою зворотнього зв'язку на цьому сайті. 

Прийомний день в правлінні традиційно - середа з 16-00 до 20-00.
Паспортист приймає в середу з 18-00 до 20-00. 









Переглядів: 451 | Додав: Nilla | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz