Неділя, 2024-05-19, 6:07 AM
ОСББ "ЗГОДА-96"
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
1. Добре
2. Жахливо
3. Відмінно
4. Непогано
5. Погано
Всього відповідей: 7
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Травень » 21 » 20 травня відбулися збори правління ОСББ
5:17 PM
20 травня відбулися збори правління ОСББ
Вчора, 20 травня, в службовому приміщенні ОСББ відбулись збори правління. 

Кутовий В.П., що раніше незаконно реєструвався Головою правління, а на сьогодні продовжує виконувати обов'язки інженера, без перешкод передав ключі від приміщення Ткачуку В.К. Щоправда з приводу передачі документів, які зникли з приміщення ще в квітні, відповів, що "то окрема розмова". Сьогодні в телефонній розмові щодо передачі документів він повідомив Ткачука В.К. про те що "збереться їх правління і вони вирішать чи передавати документи чи ні". Ось така дивна метаморфоза, що багатьом не зрозуміла: одні сусіди коять кримінальний злочин переховуючи документи, а інші толерантно чекають, поки перші зрозуміють "що вони роблять"... Хоча, звичайно, за фактом відсутності документації відповідну заяву до правоохоронних органів було подано ще в квітні.

Ігри іграми, війни війнами, але, оскільки відсутність бухгалтерської та податкової документації не лише гальмує роботу, а й ставить ОСББ під ризик штрафів в разі перевірки, зборами правління було вирішено подати відповідну заяву до податкової інспекції та повідомити Кутового В.П. про те, що в разі непередачі документації вартість її відновлення буде покладено на нього через суд.

Оскільки час йде, а чекати поки хтось зрозуміє свої помилки неефективно, було вирішено невідкладно розпочати роботу з відновлення первинної бухгалтерської та податкової документації шляхом звернення до відповідних установ та організацій, що можуть надати необхідну інформацію та копії документів.

Також рішенням правління внесено зміни до штатного розкладу ОСББ: з метою відновлення та приведення бухгалтерського та податкового обліку ОСББ до відповідності з законодавством вирішено ліквідувати посаду головного бухгалтера та залучити спеціалізоване підприємство. (Конкретні підприємтсва ще не обговорювались. Якщо хтось може порекомендувати таке підприємство - пропозиції приймаються! А на наступному засіданні (заплановано на наступну середу) всі пропозиції будуть розглянуті.

Діюча бухгалтер, за інформацією, що відображена в звітності до податкової та пенсійного фонду працювала останнім часом на півставки та звільнилася (про що, звісно, немає ні заяви ні наказу). Документацію не передала.

Щодо заборгованості по сплаті комунальних послуг (окрім неплатників, багато хто призупинив розрахунки тимчасово): вирішено звернутись до мешканців будинку з пропозицією погасити заборгованість. Реквізити банків поки що не змінювались: Приватбанк (Печерська філія) та Кредитпромбанк. Пропонуємо надалі оплачувати через Приватбанк, оскільки в зв'язку зі зміною адреси філії Кредитпромбанку, можливо, робота з цим банком буде призупинена. На сьогодні можна оплачувати через будь-який з двох банків.

Проведення загальних зборів в зв'язку з останніми подіями, що перешкоджали роботі правління та ревізійної комісії, а також з настанням періоду літніх відпусток вирішено перенести на вересень.
Переглядів: 1129 | Додав: Nilla | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz